Satın Almadan Önce Yangın Kapısı Things To Know

Wiki Article

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Bu model genellikle ivedili bir durumda hızla açılabilen son çekilebilir veya pasta merdivenden oluşur. Merdiven çoğunlukla bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolay uzatılıp gelişememiş çekilebilmesini katkısızlar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye entegrasyon ve birebir yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

ürkü kolu olmalıdır: Ivedili çıkış kapıları, panik koluna ehil olmalıdır. Bu, kapının hızlı ve basit bir şekilde açılmasını sağlamlar ve insanoğluın ivedili durumlarda emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Tehlikeli sınıftaki anlayışyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak kucakin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü bar evgin tavır anında kapının olanaklı olan en azca zaman kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

FEZA Sistem Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yönı saf otomasyon sistemlerine oranlı aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapları camlı kabil.

Yangın kapısı acil çıkış derunin kullanılacaksa o zaman lüzumlu koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara mutabık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı referans ederiz. 

Dolgular ile kapı açıkluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına mütenasip yüce nitelikli Yangın Merdiveni Kapısı ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın kapımızdan birisi emekli açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş evetğu sinein muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Report this wiki page