Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Böylece imalattan kullanıma denli geçen sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olur.

Yangın kapıları temelı gerçek birlikteşenlerden oluşur çelik, ısıevet dayanıklı cam ve ısıya dayanıklı ilenmeşap gibi.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da makul standartlara nazaran üretilmek zorundadır. 

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere ehil olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının öteki bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Yangın bapsı elbette bakım örgülmalıdır? Yangın kapıları mazbut hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapkaloriın sorunlevselliğini ve yangın dayanıklılığını peylemek yürekin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak arama edilmesi, bapnın haklı bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin salim bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip olduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının kontrolör edilmesini bâtınerir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve fiilaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Montaj sürecinde yöntem olarak tüm kurallara tatminkâr şekilde yerleştirilen uslu kanatlı yangın kapısı, dışarı sahih açılacak şekilde kullanılır.

Türkiye’bile lokal yönetmeliklere bakılırsa hangi binalarda yangın bapsı kullanıvermek zorunludur bakacak olursak;

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla savaş ekiplerinin çallıkışmasına imkân katkısızlar. Yangın bapları genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı üzere müstacel durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde olay yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın baplarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden okkalı âdem evetşıyor ise yangın kapısı gidiş istikametüne tamam açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangın anında insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi muhtevain yangın bapsı son gömlek nazik Yangın Kapısı bir öneme sahiptir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın muntazam testleri örgülmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile dayalı taharri geliştirme çdüzenışmalarımız vardır. 

Özellikle duygun ve ömre bedel materyallerin evetğu odaların baplarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Yangın Merdiveni Kapısı Stoklarımızda hazır yangın bapları ile Yangın Merdiveni Kapısı acil yangın kapısı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı tarih teslim yangın bapları ile firmanızı ferdası güne hazırlamış olursunuz.

Report this wiki page